Noční nebe

Noční nebe

Anotace: ..ale já vidím pouze Tebe

 

Když hvězdy se odráží

v lesku Tvých očí

když blízkost Tvá

na mou mysl zaútočí

já chvěju se představou

kdybys mě objal

hroutím se s obavou

co kdybys tak konal

 

Když stíny všech stromů

Ti běhají po tváři

vedeš mě domů

a nemyslíme na září

 

(s Tebou mi nevadí

že přijde listopad

že v noci se ochladí

když všechny řeči Tvé

můžu tajně milovat)

 

Když černá tma tmoucí

nechá dvě srdce

jenom tak tlouci

pěšinkou u Labe

ke krásám noci

já modlím se k podzimu

ať nehrozí Vánoci

já prosím kalendář

ať pozastaví čas

 

Když na hvězdy jsi mne

lákal se dívat

jistě jsi netušil

že rty Tvé chci líbat

že nad krásou noci

budu jen zívat

 

Vždyť samými záchvěvy

mě nezajímá obloha

jen úsměv na tváři Tvé

je pohledem pro boha

 

 

Autor Lioness, 03.10.2014
Přečteno 334x
Tipy 21
Poslední tipující: Nespavec, Salutem in Christo, tato22, rozkap, VEDz RVAHEs, vodnař, CoT, Loveless, Amonasr, Hoppie, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silý zážitek. Fajn.

23.10.2014 03:49:49 | VEDz RVAHEs

To opravdu byl..dekuji :)

23.10.2014 08:57:58 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí