Bratříček liška

Bratříček liška

Anotace: Pro kluka,který má doma lišku...

Chyběl jsi mi..
V potocích s vodou dravou i pěnou v ní..
A tak moc, že bušilo srdce z toho chybění..

Chyběl jsi mi..
A škytala jsem víš, pěkně dlouho..
Byl jsi to ty kdo vzpomínal s touhou?

Chyběl jsi mi..
V mraveništích metrových,
i v nebi i vločkách sněhových..

Chyběl jsi mi
V norách s liškami, bratříčku lišek
co hladíš tlapkami z pampelišek..
Autor Liduška, 03.10.2014
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Pamína, Jort, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí