Nehezká

Nehezká

Anotace: Prostě mé divné já..

Jse nehezká
svůdná byla loni..
víla..nejsem, jen ta co vlky honí lesem..
Jsem touhou laní..
nehezká
s oblibou objímat stromy
a věnovat jim sebe..

Nehezká
s krátkým vlasem
s mračením.
-dolíkem na bradě
-mezerou mezi zuby..
jako má Madona..
zpívat umím!

Však
nejsem ničím
listem na bříze.
Žížalou pod ní..
Myší na dně talíře..
co hledá a čumí..

Jsem nehezká
svůdná byla loni..
Jsem jen JÁ...
ta co stále vlčí a vlky honí..
Autor Liduška, 04.10.2014
Přečteno 259x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Pamína, Jort, Petbab, AndreaM, Yazmin, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása bývá uvnitř...

09.10.2014 13:14:05 | enigman

Co to je hezká?

Jsi krásná!
(Která misska by tohle dokázala napsat...?)

04.10.2014 14:33:35 | Pamína

...jsi krasna nehezka ve svem psani:)))...Y
s mezerou mezi zuby je nas vic...

04.10.2014 01:40:21 | Yazmin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí