Hořkosladkost

Hořkosladkost

Anotace: nápad písničkového textu podzimní nostalgie..:)

.
.

popsat ten pocit
co paralyzuje mi svět
obsah mých slov a vět
vzlétá ti naproti

vařící voda i krůpěje na řasách
všechny úplňky i sluneční výbuchy
plující mraky, tepající předtuchy
o tom jak člověk toužil a nedosáh‘

jsi sám?


dýchám
v rytmu svých snů


dýchám
hořkosladkostí mých dnů

dýchám..

prázdno jako alibi
ve velkém tanci jen naoko hýbu se
to všechny naděje na chvíli vznesly se
v otevřeném konci co kdyby..

ve vlnách podzimní slunce svítí
jak fata morgana něco mě dojímá
možná jak v barvách nesdílení přijímám
a babí léto vzduch sytí


dýchám
v rytmu svých snů


dýchám
hořkosladkostí mých dnů

dýchám
...

.
.
Autor terezčinapřezdívka, 09.10.2014
Přečteno 388x
Tipy 14
Poslední tipující: Eru Alonnar, Madanik, básněnka, Aida, jitoush, Rozina, Petbab, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pocit fata morgána?
nebo jen prázdnota dává vplen alibi...

12.10.2014 16:24:13 | básněnka

Prázdnota jako alibi?
Naoko tance, v nichž se nic neděje?
Jen zadrž dech
na chvilku naslouchej tlukotu srdce

I když to předem neslíbí
přináší osud vždy nové naděje

11.10.2014 18:28:39 | Aida

...pěkný text.....Ji.

11.10.2014 08:29:58 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí