Stopy ve sněhu

Stopy ve sněhu

Anotace: Ukázka: Měsíc tančí svoje sólo v záři světel reflektorů Brzy začne další kolo Sypu písek do motorů

Měsíc vede hvězdné stádo
přes pahorky oblohy
Copak se dnes večer zdálo
těm jimž víčka klesnuly?

Měsíc pluje temným mořem
za ním hejna malých ryb
A den už si brousí nože
Kuchá vnitřnosti mých chyb

Měsíc tančí svoje sólo
v záři světel reflektorů
Brzy začne další kolo
Sypu písek do motorů

Měsíc se na nebi pase
Okusuje květy hvězd
Nedotčen bláznivým časem
Který touží všechno smést

Měsíc celé noci vládne
I družině poddaných
On však nikdy nezestárne
Já taju jak první sníh

Měsíc ke mně šeptá dolů:
"Nemusíš mít, chlapče, strach
Jsem tady, tak půjdem spolu.
Vím už svoje o stopách."
Autor Ahimsa, 12.10.2014
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Ollie, enigman, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mám sice dva a čtvrt roku zpoždění, ale Tvé stopy jen tak neroztají...
mám pocit, že se vracím domů.
ST

02.03.2017 22:45:08 | Ollie

hyjé měsíci...

13.10.2014 00:41:58 | enigman

je moc pěkná....ST

12.10.2014 14:24:15 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí