Půjč mi svůj šat

Půjč mi svůj šat

Anotace: ---

Propůjč mi svou lehkost
lístečku barevný
kterou se vznášíš
když padáš k zemi.

Já obléknu barvy tvého šatu
splynu s krajinou
s těmi stromy všemi.

Propůjč mi své teplo
sluneční kotouči
jež sáláš paprsky svými.

Do zlaté záře se ponořím
když bude mi zima
když budu procházet
chvílemi zlými.

Propůjč mi svou sílu
větře, větříčku
ač vidět nejsi.

Já zahalím se do oparu
neviditelného pláště
kdo bude mě hledat
ať ptá se, kde jsi?
Autor Rozina, 13.10.2014
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Malá mořská víla, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí