=O čase

=O čase

Anotace: a ten běží a běží...

 

~Tik a tak~
~~~~~~~~~~~
Hodiny dlouhé jsou 
i když je tvoří vteřiny
každý den‭ „‬poledne‭“ ‬
odbijí taky hodiny,
ty na věžích,kukačky 
i ty digitální..
hodinu po hodině 
se ten čas mění.

Tak běží dny,
měsíce a roky
někdy moc pomalu 
a jindy mílovými kroky.
‭Když ti je devět let 
půl dětství máš pryč
pak k dospělosti hledáš
svůj vlastní klíč.

‭‬Potom rok od roku 
si ten život letí
člověk stárne 
a s ním i jeho děti
až přijde konec‭…‬.
Ale na ten je času dost
na něj‭ se nespěchá
ať každý po sobě 
něco pěkného
tu pro jiné zanechá.
‭~~~~~~~~~~~~
 

 
Autor Květka Š., 16.10.2014
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: Linzerka, jitoush, střelkyně1, Pamína, Jort, enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy se vleče někdy letí,ale vždy uletí:-)

17.10.2014 18:35:54 | střelkyně1

a čas se učesal...

17.10.2014 07:33:41 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí