Zápalné objetí

Zápalné objetí

Anotace: ...

škrtnu zapalovačem
a oheň si s benzínem,
který hraje duhovými barvami
překvapivě dobře rozumí

zapaluji ty, kteří si myslí
že žijí poezií

hoří!

cením si cvalíků,
sedících v ústraní
jenž si, osvíceni plameny,
mlaskavě pochutnávají
na dalším chodu
- hentai haiku básní
- pro tvrdý chlapy

množství vzrušeného šepotu
v místnosti
by se dalo krájet
i tupým nožem
a nejen šepot,
ale i pachuť a pasmrad
spálené kůže a masa

několik hipsterů, zvracejíc krev,
znechuceně odešlo

škoda!

chystal jsem se je zapálit
- nekonvenčně
- zápalkami
a vyhnout se tak

mainstreamu
Autor Taylor Nash, 17.10.2014
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Olex, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahtualni, vtipne, moc pekne ;)

17.10.2014 11:55:07 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí