Prázdno..

Prázdno..

Anotace: .

Prázdno

 

Krev je jako voda

Ty jsi mou vodou

A voda je mi vínem

Proudí mi tělem

Je opojná

 

Chtěl bych vyschnout

Stát se koncem

Trout

Pohádkovým zvoncem

Zapomenout

 

Upustit páru z žil

Zalít čaj po okraj

A z metru ujít sto mil

Kde věčná tma je ráj

 

Chtěl bych umět pít

I když nemám žízeň

Chtěl bych umět snít

I když osud nezná přízeň

 

Chtěl bych vrátit dny

V počátcích všeho plout

Jako plachetnice

S větrem v zádech

Jako páv se dmout

Cítit každý nádech

Nikdy neusnout

 

A nebo navždy

Ve všech pádech 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Roger, 24.10.2014
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Gabriela Green, Olex, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle je skvělá, ST

08.01.2015 23:02:26 | Lioness

Povedené :-)) ST :-)

28.10.2014 10:23:09 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí