Proplétání

Proplétání

Anotace: ---

Proplétám se zahradou

co nezačíná, nekončí

v níž se růže pnou

však roste v ní i bodláčí.

 

Mámivá vůně květů

všechny smysly šálí

zahrada sedmi světů

se rozprostírá v dáli.

 

Barvy různé sytosti

se s mlhovinou mísí

hledám stopy ryzosti

co viděla jsem kdysi.

 

Voním k růži líbezné

a hladím jemné kvítí

trn šípkové princezně

se do kůže chytí.

 

Aleje stromů se kroutí

a udávají kudy jít

splést růženec z proutí

východ někde musí být!

Autor Rozina, 30.10.2014
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, jitka.svobodova, Amonasr, josuatree
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....líbí....Ji.

31.10.2014 15:36:22 | jitoush

Děkuji :)

31.10.2014 20:59:31 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí