smrtelnost

smrtelnost

Anotace: dušičková

 

co k tomu tak napsat

a co tak asi říct

když je vše skončeno

 

život vyprchal

a zůstalo mrtvé tělo

 

bytí upíná se 

k rození a smrti 

vyslovit nejde ničím

tma ustrnutá sama nad sebou

a z druhé strany mlčení

 

slova rozlomená pláčem 

a smutek rozloučení 

kříž který zbyl po mrtvém

jak ticho noci za ránem

 

křičet nepomůže

a pláč víc neuleví

 

myšlenky na smrt

jsou jako slabost

která se vracívá

svírá a visí někde nad námi

ostatní je smysl který hledáme

než nakonec staneme se

nic než prachem

a ticho po nás

rozbije se o kámen

Autor josuatree, 02.11.2014
Přečteno 233x
Tipy 11
Poslední tipující: knihomolka, jitoush, Olex, Frr, básněnka, AndreaM, jitka.svobodova, Malá mořská víla, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je smrt jen ticho?

02.11.2014 07:55:06 | básněnka

ti , co už to ví, sotva na to odpoví, ale po nás zůstane jen to ticho ...

02.11.2014 13:03:10 | josuatree

myslím že i ticho umí řvát

02.11.2014 13:05:01 | básněnka

až k zbláznění ...

02.11.2014 13:06:58 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí