S jinou

S jinou

Anotace: pokus o vcítění se...

 

V ulicích prázdných čím dál tišeji

uléhá noci chladný klid

já dál už nic si nepřeji

než tebe a můj prázdný byt

než tebe tady zase mít

já dál už víc si nepřeji, můj příteli

 

Jenže s bezpochybnou jistotou

přijde jen další prázdný den

já dál nejsem tvou ženou ani tou

od které chceš být políben

možná mi nejsi přislíben, můj příteli

 

Prozraď mi proč do jiné teď uleháš

kdo z nás dvou je sakra větší lhář

neb já tu stojím - přiznávám se

do noci šeptám - vyznávám se

- zatímco ty si slintáš na polštář ...

Autor JoeBLACK, 10.11.2014
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj, danaska, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka je skvělá...

19.11.2014 18:24:05 | Elisa K.

... zbytek stojí za prd :D :D ne, děkuji! :)

20.11.2014 12:32:26 | JoeBLACK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí