o 180 stupňů

o 180 stupňů

Anotace: ....budu se stěhovat..XD inspirace Leošem Marešem..:DD a tenhle song značně uvolňuje napětí.:D http://www.youtube.com/watch?v=6zHRJV5_kGs

Někdy od problémů prostě utečeme

a srabi jsme jenom sami před sebou

ostatních názory nás nezajímají, nezebou..

 

Je to tak?

Tak nač tedy utíkat?

 

Třeba se to už nedalo vydejchat

pořád jenom vzpomínat

na každým rohu

jedno starý vzplanutí 

při vzpomínce na něj, zalknutí

a na každým šprochu 

pravdy trochu

prý alespoň víte, že žijete

že jste vidět, máte přátele

jen někdy bez páteře

 

Kdo na to má mít sílu?

 

Někdy to naše tělo nedává

lexauriny do nás cpou

to je tou změnou

změna nás totiž změní

a přestože to chceme

bojíme se k zbláznění

proto ten Alprazolam

k posílení mozkových blan

 

nebo tak nějak?

 

Nikdy v životě jsme se nebáli víc

ujet sto kiláků daleko, jinak žít

a teď každej okamžik v rodným městě

zdá se jako drahokam

přestože nás tu celej život dlouhej,každej den štval

a snad je to jen tím, že víte, že jdete dál

a člověk si přec najednou cení věcí,

které dřív nepostrádal

 

a proto to chce obrat, o 180 stupňů

stay high...

zůstat na věcí

 

 

 

Autor Loveless, 17.11.2014
Přečteno 306x
Tipy 17
Poslední tipující: ElaJah, enigman, Lioness, Petbab, Amonasr, jitoush, Coco_, Jort, Frr, CoT, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

360...

18.11.2014 21:14:51 | enigman

třeba se chci otočit k sobě zády..

19.11.2014 15:00:43 | Loveless

SUPER vyjádření a ještě k tomu TIP na skvělej song

Líbí se mi jak jsi to popsala, hlavně první tři sloky, ale dobře jsi to rozvinula i dál :)
Navíc Lie to me, oblíbený seriál, hmm

Někdy si lámu hlavu nad tím jak napsal Ty obyčejný věci a Tobě se to pak podaří

18.11.2014 14:53:22 | Lioness

Ja se obecne chci.tem obycejnejm vecem vyhejbat a psat spis neobycejne:D ale kdyz me neco trapi nebo tak ..tak to proste vychrli bez prikras..

18.11.2014 19:04:26 | Loveless

jo a dekuju moc ;) a tu pisnicku mam pocit. ze prave ted prozivam :D

18.11.2014 19:12:47 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí