Nelze nedoufat

Nelze nedoufat

Anotace: ---

Stezka spletitá skličuje
stín se rozprostírá světlem
slza slaná z tváře stéká
stát či snad dál jít světem?

Prsty v pěst propletené
pálí pod plamenem pekelným
peřinou přikrýt je přirozeně
při plném světle poledním.

Zármutkem je zebe zima
vzlykot zvuky zhasíná
v zoufalství se zapomíná
že zvednout hlavu vždy se dá.

Neusínat, nezoufat
nesmířit se nemít nic
nelze nesmět nedoufat
v naději, v nový klíč.
Autor Rozina, 17.11.2014
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, AndreaM, jitoush, VEDz RVAHEs, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje umírá poslední. Je dobré si to připomenout. OK

17.11.2014 20:32:38 | VEDz RVAHEs

To je pravda, děkuji.

17.11.2014 21:24:27 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí