Zlatovláska

Zlatovláska

Anotace: ...

Je smutný tento špatný čas,
kdy cigaretou maluji světlušky,
nepomůže ani zlatavý vlas,
malé hodné holčičky.

Skrz mlhu hledáš oči jasné,
co tolik vtáhli tě do sebe,
když i v noci hvězda zhasne,
vzhlížíš srdcem na nebe.

Kouř tančí kolem rtů mých,
co zimou spálené jsou,
šeptáš do míst neznámých,
kde najdu hvězdu jasnou.


Zachycuješ pramínek zlata,
a snažíš se cítit vůni lásky,
následujíc ji na konec světa,
zůstanou jen vybledlé obrázky...

Autor Kirsten, 26.11.2014
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí