Tisíc jehel

Tisíc jehel

Anotace: Tisíc jehel do mne bodá, úcta ke mě, do hrobu padá. Slza po líčku stéká, do dlaní...

Tisíc jehel do mne bodá,
úcta ke mě, do hrobu padá.
Slza po líčku stéká,
do dlaní luk.

Ležím v lukách rozlehlích,
ve vysoké trávě,
zhiń! Dábolovo sémě.

V ruce dýku,
zabarvena do ruda jest,
dlaně svírám v pěst.

Krev z mých žil odtéká,
a mě život před očima protéká.
Ještě zamrkat zběsile strihnu,
než naposledy vydechnu.

Kolem mého těla louka,
s poza mého oka,
pryští slzy,
tak budiž i z mých žil.

Z posledního dechu,
z posledního citu,
vnímám svět okolo sebe.
Smrt.Já vybrala tebe!

Pára stoupá mi z dechu co zbyl,
z posledních syl,
zvedám ruku.
Ozve se zvuk, co smrt věští.
Křik a pak už jen ticho a štětí.

Na louce pořezané tělo leží,
někdo k němu běží.
Nevím kdo to byl,
však krýsný pohřeb mi zajistil.
Autor skřitek, 28.11.2014
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doporučuji spřátelit se s Wordem. Bydlí zpravidla na ploše či v ulici Hlavní menu počítače. Uvidíš, že ti to přátelství prospěje.

28.11.2014 17:02:01 | Elisa K.

Děkuji, nemám ráda nové přátelé,. a jedovatost taky ;) :p

17.12.2014 12:26:09 | skřitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí