Stačí být hodný a vše zlé přijde samo

Stačí být hodný a vše zlé přijde samo

Anotace: ...

 

sníh může zářit

běleji než

kůže co se krčí

ve stínu slunce

 

může za to

jistota

vrytá do lopatek

zad, která padají

 

do kbelíku

 

něčí ruce je

ždímají

místo hader 

dokud nevyschnou

 

a pak se nad hlavou

zastaví ptáci - 

ví, kam se zarýt

oni ví moc dobře na čem tančit

a co přikrýt křídly

 

proti mrazu

 

opiješ se 

ale neuletíš

 

přes 

všechno

jsi 

tady

sám

 

 

 

 

Autor Aaliyan, 28.11.2014
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, jitoush, maliska, Jort, Anna Podi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

16.12.2014 11:25:46 | Delven

nene..mám lopatku a kbelík...

03.12.2014 13:29:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí