Růže ovinutá snítky z not

Růže ovinutá snítky z not

Anotace: Protože se blíží Vánoce, zde je ukázka mé oblíbené vánoční písně..... ............https://www.youtube.com/watch?v=tL6f6HqrHZY (píseň tak trochu pro mě pravdivá)

Tony proudí v notových řadách,   

pulzujicí krev v temných žilách.

Skládání hudby, ramena vlnobití,

lístky ostnaté jak v květinách žití.

Láska půlnočních bdělých cest,

za osvětlením lamp žádná čest.

Z notového klíče pár kapek deště,

chci tě alespoň jednou vidět ještě.

 

 

 

 

 

 

Autor Laven De Brig, 18.12.2014
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: rendus, jitoush, Amonasr, adaj, ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí