Vše, co bych chtěla říct...

Vše, co bych chtěla říct...

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=yj5oY170p2Q..........a ještě jedna píseň, kterou mám nad všechny písně moc ráda....https://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU (doufám, že se i vám zalíbí)

Lišta, která dělí naše pocity,

jsme si vybuduvovali sami.

Tužka jemně vrývá jemný 

obrazec, který mi dává smysl.

 

Chtěla bych aby tobě taky.

 

Tak ráda bych ti něco řekla,

ale teď by to nebyl dobrý čin.

Neměla bych otálet, ale je 

to těžší než se může zdát.

 

Všechno chápat nemůžeme.

 

Alespoň jednou bych tě chtěla

vidět, abych pochopila o co

tak přicházím a co ztrácím.

Nechci už jen o nocích plakat.

 

Chci s tebou být a vše ti říct.

 

 

Autor Laven De Brig, 22.12.2014
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasněný básník, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí