jako líc a rub

jako líc a rub

Anotace: ..

 

 

každá náklonnost začíná slovy

hřejivě lehkým plamenem

vždyť s ohněm bývá snáze lovit

a lásku otvírat polibkem

 

a nenávist je také láska

ale něčím převrácená

a smutek pocit

který po ní zbyl

 

barvu ani příchuť nemá

jen pálivě svědí a srdce nutí lhát

aby časem člověk pochopil

jak opojné je milovat

Autor josuatree, 25.12.2014
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Malá mořská víla, zelená víla, básněnka, adaj, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez lhaní...

26.12.2014 23:22:06 | zelená víla

někdy může být ale i lež milosrdná

27.12.2014 10:12:09 | josuatree

náklonnost je třeba opečovávat
je křehká...

25.12.2014 20:00:19 | básněnka

a jako bárka lehká
co do vln můžeš potopit ...

26.12.2014 13:06:58 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí