Když svítá...

Když svítá...

Anotace: Kéž by šlo vrátit čas...

Chci, abys mne zase kryla

dekou,

svou poesií

a svědomím

jako letos v létě.

 

A to mi nebyla zima...

 

Chci, abych slyšel řeku

jakmile se nadechneš

a rosou pokryl

tvou voňavou plavou

hlavu.

 

Chci, abys tu zase byla

a vzdechem rušila

hluk na ulici

a psala básně na mou

kůži.

 

Přijď. Je mi zima...

Autor Zasněný básník, 25.12.2014
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: Woski, Jort, jitka.svobodova, CoT, maliska, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí