Životardoucí

Životardoucí

Anotace: variace na zamilovanost

Hra bez pravidel
Vzpurný ochočinec
Přístav bez plavidel
Ochočený provinilec

Zlomkem vteřiny procitnutý do světa
….bez lesku….
Z jeho úst vyřknutá veselá věta
….bez bázně a hany…
Postrádajíc špetku zlosti
…beze studu a špíny….
Ve zmatku srozumitelnosti
Zamotala se mi hlava…
To se tak stává
…pod uzlem oprátky…
Když rozumu se nedostává
Autor Breakthru, 28.12.2014
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí