pouštní strom

pouštní strom

Anotace: ...

 

 

 

rozpažený stojím

v moři písku

horké pouště

sám sobě svým králem

znám každý její dech

 

ticho místo kapek vody

pálí všude na listech

a nenechává na pokoji

dokud nedám květ

 

snad ani pouštní vítr

zvyklý nikdy neodpouštět

neví jak jsem vlastně starý

 

prostě tady věky stojím

a dávám aspoň sporý stín

i když věčně na pochybách

kolik ještě vydržím 

Autor josuatree, 30.12.2014
Přečteno 227x
Tipy 17
Poslední tipující: Jana M., adaj, Olex, Kapka, MARKO, Frr, jitoush, Pamína, bogen, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí