Večerní počty

Večerní počty

Anotace: ...

Počítám polibky

minulých let

všechny lety a pády

smích i výčitky.

Počítám někonečné noci

osamělá rána

kdy očka bezradná

smutek jako smrtka kosí.

Stovka fotek

na tisíc vzpomínek

na kůži cítím každý tvuj dotek

skládající mozaiku milování.

Toužím změnit naše teď

na šťastné napořád

v dobrém i zlém 

smát se, lítostnit, žít prostě milovat.

 

 

Autor contionor, 02.01.2015
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, knihomolka, Romana Šamanka Ladyloba, Avola, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí