V hodině šakalů

V hodině šakalů

Anotace: ........

V hodině šakalů
S nadzemskou přesností
Dosyta nasátý nezbytnou mocí
Do stínů od lampy
A do vyzáblých úzkostí
Můj smutek se rozkřikne bezesnou nocí

Myšlenky osleplé
V oprátkách chroptící
V mrtvolném rytmu se ztupěle klátí
Vždy na stranu naděje
Jsou chvíli se klonící
A vždy se zas k úvrati marnosti vrátí

Láska jak rubáš
Na cáry rozpadlá
Po koutech hlavy se v chuchvalcích válí
A pohled upřený
Do hlubin zrcadla
Přivolá tvář divné bestie z dáli

Až někdy po ránu
Řev smutku přehluší
Ostatní v běhu dne duševní zmatky
Avšak jak kyvadlo
Jak každý vytuší
V hodině šakalů vrátí se zpátky
Autor Blazius, 08.01.2015
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Now, Dreamy, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi se musím mnoho učit jak někoho nepřehlédnout..naštěstí se učit nemusí jak objevovat.. Toto letí a je blízké mému srdci. Začnu tedy popořadě..

09.03.2019 00:46:57 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí