Jiná

Jiná

Anotace: Jsem jiná.

Jsem náhle jiná, pro jednou zlá

Kolem očí tiskne se černá tma

Hlava ztěžklá, v tichu skrývá sny

Utíkám do hlubin, kde na mě čekáš ty

 

Čekáš, abys mohl mysl mou mást

Nikdy nepomáháš zesláblým vstát

Myšlenky, mění se v slova

Kde začít, kým být, řekneš mi znova?

 

Bojím se, vím, že bdím a sním jen

Všude kam dohlédnu, jen ten jeden sen

Sen měnící se v prach tvých lží

Když na oltáři něhy hrdost má spí

 

Mohu znát všechny barvy všedních dní

Přesto nedohlédnu na konec těch míst

Míst, o kterých se mi zdává

Kde bloudím, kde spím, tam kde vstávám

Autor Gabri Ela, 12.01.2015
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Madanik, CoT, zelená víla, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

30.06.2015 21:09:44 | Robin Marnolli

Jiná, ale moc se mi tohle dílo líbí. Jiný lidi, věci bývaj fajn :-)

19.01.2015 17:21:43 | Madanik

Dekuju :)
Kdyz je to jine v dobrem slova smyslu, tak s Tebou souhlasim!

20.01.2015 08:01:29 | Gabri Ela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí