=Kapka po kapce

=Kapka po kapce

Anotace: no zase si prší...

~~~

Po římse

 ~~~*~~~

 Kapka po kapce koulí se

 po střeše a taky po římse

 zasněná spadne ti na deštník

 jiným pak povídá,to je můj

 tanečník.

 

 Z deštníku spadne ti za límec

 už nejsi tanečník,jsi kapky

 milenec,

 brzy se ti z těla vypařila

 ostatním se chlubí jak si užila.

 

 Potom si počká až zase zaprší

 na žádný deštník se vůbec

 netěší,

 klidně tě pleskne po tváři

 je ráda že se ji to podaří.

 

 Tak jiné kapky koulí se

 po střechách,po oknech,po římse

 a v každé louži jak akvabely

 pořádně si kapky zašplouchaly.

 

 Ještě vám vadí

 když někdy hodně lije?

 Vás,

 ano i vás ta kapka miluje...

 

 ~*~~~*~~~*~

prší

 

Autor Květka Š., 13.01.2015
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí