Až přestanu vymýšlet naděje

Až přestanu vymýšlet naděje

Anotace: ...

Mým snem bylo být ptákem

uletět od všech problémů.

Ale po dlouhé době utíkání,

bolela by mě křídla.

 

 

Potom bych spadla do hlubin.

 

 

Nadějí mou bylo stát se větrem,

jen tak pročesávat větve

a zapomínat na své strasti.

Ale jednou po zamýšlení 

zapomněla bych se vznést.

 

 

Narazila bych do zdi.

 

Autor Laven De Brig, 15.01.2015
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: zelená víla, Petbab, Jort, jitka.svobodova, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí