Panika

Panika

Anotace: ...

Jak popsat pocit
a noc jenž krásu skýtá,
propijem se do rána
už nad obzorem svítá.

Ulice po dešti
ve světle lamp se třpytí,
když utíkat chceš před strachem,
buď jist si, že tě chytí.

Zemřeli jsme spolu,
uvnitř z umakartu stěn.
Nasloucháš větru?
Křiku bez ozvěn?

Jsme poslední štamgasti
v opuštěném baru
a mě smysl toho všeho náhle uniká,
tak pojďme se políbit,
zapít zbytek žalu,
pak skočíme z balkonu,
ať víš jak chutná panika.
Autor Annie the wolf, 17.01.2015
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Metal Lady, enigman, Amonasr, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

popsat ho...

19.01.2015 19:35:20 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí