Do pekel a zpátky

Do pekel a zpátky

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=hZNeastYxEc

Krajinou posetou smrtí,
běží muž co chce žít.
Na místě kde smrt se fůrt vrtí,
i on musel do pekla jít.

Povolán svou vlastí,
daleko pryč od svých blízkých.
Život už nastražil mu mnoho pastí,
ale kdo se vrátil z pekla zpátky?

Počet hrobů roste,
rychleji než slunce svítí.
Rozkaz ten zněl prostě:
"Zabte,nebo budete zabiti."

Mrtví druzi na krajnici,
dělají Francii jinou.
Válka se prý blíží konci,
ale roky dále plynou.

Halucinogení stavy,
že se změnil,slyší od své matky.
Ve smrtelné agonii
jí pak pravil
"Já šel přece do pekel a zpátky."
Autor lukassnajdr, 18.01.2015
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, v.hercik, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomněl jsi mi moje dávné protest songy. Piš, píšeš dobře. Tvá duše se rozepíše. Volná jak pták ... a tak .... nějak.

09.02.2015 22:51:45 | VEDz RVAHEs

Děkuji moc ,potěší to:)

15.07.2015 22:05:16 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí