=Výstava

=Výstava

Anotace: ..všech možných sněhuláků

~~~~~~~~
Blíží se výstava uměleckých dílek
tu slavnostně zahájí sněhový snílek
co miluje sníh,mráz a taky sněhuláky
všech velikostí a tvarů tenké i bambuláky
oči z uhlí nebo kamínků nos z mrkve i z rohlíku
suchou větvičku do ruky skořápky z ořechů 
na čtyři knoflíky kolem krku pletený šál
kdo ti ho sněhuláku asi na krk dal?

A co klobouk,

cylindr našeho dědy
či sombrero až z Mexika 

nebo starý propálený hrnec
nočník /to se neříká/ a ozdoba? 
Ano,na hrnec vrabec když ho kočka honí
počasí se zase změní a potom už vrány odlétly
a sněženka se rozvila
 a červený nos padá

každý sněhulák roztál a to je zrada.

Jak dopadla výstava?
No jak?
Zase vyhrál sněhulák.

~~~~~~~~

haha

Autor Květka Š., 18.01.2015
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí