Namalovat splínům naivní úsměvy

Namalovat splínům naivní úsměvy

Anotace: 2014 ... 2/3

Kruté věci vidíš ráda

jako bys z popela stavěla sněhuláky

a ze sněhu splíny

jen jednou, dvakrát do roka

se přede mnou nevysvlékneš

z plastelíny

ani z prapodivných pohádek o lásce

 

Sama se jim podobáš

 

Sama..

se nad ránem probudíš z krásného snu

 

Variace na téma přihlouplých dramat

nejsou již k mání

když všem mrtvým hrdinům chybíš jako..

odvaha

a odhodlání

namalovat splínům naivní úsměvy

či hebká záda

..

Jenže to nejde, když..

kruté věci vidíš ráda

Autor Trapné děťátko, 22.01.2015
Přečteno 389x
Tipy 25
Poslední tipující: Frr, gallatea, Nikita44, Elisa K., zelená víla, Akrij8, Petbab, Manni3, Robin Marnolli, Lioness, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí