Poslední spánek v peřině naivity

Poslední spánek v peřině naivity

Anotace: ano, je to patetické a tak dál... https://www.youtube.com/watch?v=fH4bfu2f6I8

Lásko, spíš?
spíš ještě
v tónech moře
vln za úplňku
na klavíře

 

usínáš stále
za úsvitu
společných myšlenek
nebo sníh překryl
rysy
tvých citů?

 

hráli jsme si
nebo se báli
probuzení
do dalšího dne
v posteli
vedle sebe

 

jemné pohlazení
spánku
v tvých vlasech
je jako
otočit stránku
v naší bezmezné knize
a nepřiblížit se konci

 

nebo snad
každým pošeptaným
miluju tě
jsme se vzdálili?

 

neuskutečněné budoucnosti
která byla jasná
jak ranní slunce
v tvojí rozespalé tváři

 

ještě jednou
nech svoje sny v mém náručí
než se rozplyneš
do chvilkových záležitostí
propadlých v tenkém ledu

 

ještě jednou
usni ve mně
než na zeď napíšem
...nic

 

Lásko, spíš?
nebo usnula
láska mezi námi?

Autor Isquieasuus, 25.01.2015
Přečteno 338x
Tipy 21
Poslední tipující: A42, Pamína, enigman, Amonasr, Lioness, bogen, jitoush, Frr, Jort, Akrij8, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska nikdy nespí... Nebo ano?

03.02.2015 21:01:40 | A42

Asi jen občas podřimuje.

04.02.2015 14:39:08 | Isquieasuus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí