Z kruhu ven

Z kruhu ven

Anotace: .. volné pokračování

 

   Chvíle nekonečných okamžiků

   rodících se v tichu,

   obraz svítání a soumraků, 

   ty stojíš uprostřed a koukáš

 

   jak kvete dnešní den

   a že je pod mrakem? 

   jakým zázrakem, že slunce 

   není vidět, přesto hladí tváře

   paprskem.

 

   Je osvícené samo sebou 

   stále

 

   ...a ty jsi také světlem,

   jsi klíčem od žaláře,

   jsi nositelem

   usměvavé tváře, 

   jsi nebe,

   a láska v sama sebe. 

 

   Tak bez strachu

   vykroč z bludných kruhů

   - jsou jen ve tvé hlavě.   

 

Autor Daniela, 28.01.2015
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: zdenka, Martinecka23, Malá mořská víla, jitoush, MARKO, Bufik, AndreaM, enigman, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně povzbudivá;-).

28.01.2015 19:59:57 | Malá mořská víla

taky jsem to zkusil...a zakopl o kořen...

28.01.2015 12:57:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí