Slepota

Slepota

Anotace: ...

Vyhasl cit
a odplula něha,
daleko v bažinách
mlha se zvedá,
odhalí mrtvoly,
co znak si líně plavou,
po nocích častokrát
vídals mě nahou.
Zas sráží se rosa
v okolí vod,
krvavé bláto
tiše si klokotá,
základy baráku
se změnily v hrob
a za pohledy do slunce
je odměnou slepota...
Autor Annie the wolf, 11.02.2015
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za pohledy do slunce
je odměnou slepota...dost dobrý

11.02.2015 22:04:26 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí