Syn chro, ni za cé

Syn chro, ni za cé

Anotace: Už je tomu řadu let, co zbylo ze škol jen pár vět.

Syn chro, ni za cé

-

V lavici sedí žák,

nerozumí látce,

proč je tomu tak?

Nemůže ptát se

 

Stydí se přede všemi,

byť za krypla by byl,

nezná vlastní zemi,

a jen pot by ho slil

 

Zvedne ruku,

sebere odvahu,

úča na něj: „Kluku!

Máš blbou povahu!“

 

Tak žák zase zmlkne,

zakřiknut vlastní statečností,

úča za něj zpychne

a on?

Má po radosti.

Autor SmallGeorge, 16.02.2015
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: srozumeni, Amonasr, Lioness, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí