Michalovi č.p.2

Michalovi č.p.2

Anotace: b ra ník

Sbírka: Tajemství včel

 
 
a když se zvedá prach od silnice
kudy projížděly automobily smrti a zkázy
vezmu michala kolem ramen a vrazím mu kudlu do zad
"to je pro tebe, michale"
řeknu a zavřu mu oči

na provaze v dachau
ve vánku houpou se stále ještě
ti samí slamění zajatci
život je skutečně podivný

obviněným nabízejí tužky
ale sami mají gumu


a tak jsem tě tam nechal
a ten prach dosedal na tvé stále ještě teplé tělo.
Autor CoT, 18.02.2015
Přečteno 512x
Tipy 15
Poslední tipující: Nikita44, AndreaM, Luky-33, maliska, Jort, Hoppie, Jan Voralberg, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí