Proč sis mě vybral/a?

Proč sis mě vybral/a?

Anotace: Tak proč?

Vzdálen svému protějšku,
uzavřen v krychli času.
Schoulen v rohu kulaté místnosti,
naslouchám svému druhému hlasu.

Jsem šílenec? Blázen či snílek vzdušných snů?
Jsem umělec? Malíř svých nekonečných dnů?
Proč se mi svět točí pod nohami?
Proč mysl se zabírá nehodami?
Nebo je to jen nemoc srdečního svalu?
Horečka noci, slabost dne či utápění v žalu?

Umlčen slovy, zaslepen vírou,
Já kdo není jak ti druzí!
Proč mozek je jak otráven sírou?
Proč nohy jsou již unaveny chůzí?
Tak seberu své poslední síly a zeptám se tě:“Proč sis mě vybral/a?“
Autor wodouch, 01.02.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí