Při svíčkách

Při svíčkách

Anotace: Iluze můzy...

Váha na víčkách 

alba prohlížím si rád

při svíčkách

 

V minulosti se topím

do duše se mi vkrad

   !!STRACH!!

Kdy šance se chopím?

 

Abych při svíčkách

Jméno tvé vyslovil

jsem na vážkách

 

Do očí čokoládových

jsem se vpil

možná osudových...

 

To mi věř ztráta bolí

z toho všeho mě zebe

Samota do klubka mě schoulí

 

Pak zjevilo se světlo

přineslo mi Tebe

Krásu do očí mi vmetlo

 

Ze světla stane se tma

Proč?

protože mám !!STRACH!!

 

Nechci tě ztratit.........

 

 

 

 

Autor Jacob P. Verlaine, 18.02.2015
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: V.N.Losinský, mkinka, Laven De Brig, Lioness, Amonasr, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí