Cesta života

Cesta života

Anotace: ---

Co stalo se před lety
co stalo se včera
to co teď nesmím
jsem dříve směla.

Vzpomínky krásné
i vzpomínky smutné
projít si jimi
je v životě nutné.

Přátel co zbyly
i když jen hrstka
jiní se mihli
jak vržená kostka.

Krom smíchu a radosti
se pozná i smutek
též přijdou starosti
to člověk by utek.

Slzičky prolité
ze spousty důvodů
dávné sny zabité
již nesklízí úrodu.

Plesání na duši
štěstí nám dává
v tu chvíli se netuší
když bolest se vkrádá.

Tak je to tedy
jednou je príma
jindy se vleče vše
jak dlouhá zima.

Někdy se musí
projít i hořkostí
aby se vážilo
života sladkostí.

Dá někdy zabrat
vzít špatné v potaz
však díky tomu
si pokládám dotaz.

Tím kým jsme dnes
nás skutky činí
vzpomínky smíšené
co máme nyní.

A špatné se obrátí
ve prospěch náš
když posílí naše Já
když posílí nás.
Autor Rozina, 19.02.2015
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Nespavec, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí