V srdci se bolest objeví

V srdci se bolest objeví

Anotace: ---

Krůpěje slz
co na zem kanou
moře bezedné
s vodou slanou.

Vítr smíšený
s ohněm žhnoucím
co žene ho dál
strom v daleké poušti
co stojí tam sám.

Oblázek hladký
od nárazu vln
přec pocitů smutných
ze samoty pln.

Rozjetý vlak
bez konečné stanice
co jede jen tak
bez cíle, hranice.

Jak cítí se člověk
co někoho ztratil
co v šanc by dal
aby se vrátil?

Když odejde navždy
tam někam do výšin
bolest se objeví
v srdcích těch
kdo ho milovali.
Autor Rozina, 21.02.2015
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, AndreaM, Nikita44, bogen, jitka.svobodova, Frr, Amonasr, Nespavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mastí hojivou...

25.02.2015 23:36:40 | enigman

kéž by tohle pomáhalo...

26.02.2015 12:14:33 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí