Dum a přes velké N., Big big biG (malý valčík uprostřed prázdného pokoje)

Dum a přes velké N., Big big biG (malý valčík uprostřed prázdného pokoje)

Anotace: ...

hladím tvé barevné
řasy
jako klaviaturu
když ji
lechtá žid
svými bezbarvými
prsty

jsem prázdný
ale neumím si to přiznat
schovávám se za joy division
a hromadu frází
jako ty za tunou mejkapu
jsou to představy
kterým věřím - chci
aby mě obalily a já se stal tím
na koho nemám

neumím nic dokázat
a to přitahuje ty
kteří neumějí nic dokázat
vidí ve mně idol
nedostižný cíl
který by mohl hladit jejich prázdné vlasy
prsty co nedokáží nic jiného
Autor CoT, 22.02.2015
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: Skořicová princezna, Jan Voralberg, bezprizorně, enigman, básněnka, Luky-33, maliska, Aaliyan, Jort, Putovatel, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věděl jsi, že tě nesnášim za tvůj talent a právě pro něj tě mám ráda? Béé, ty to umíš.
lajkit

19.03.2015 21:42:42 | Skořicová princezna

tušil jsem, že vrahem bude princezna

19.03.2015 23:06:12 | CoT

vidíš a já bejt žid, lechtám ji zásadně pejzama:-)

23.02.2015 16:49:35 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí