Místo klidu

Místo klidu

Anotace: Prostě přemýšlím, přeju si a sním.

V tom světě shonu,
marnosti a bludu,
chtěl bych najít,
mé místo klidu.

Najít místo klidu,
kde stále budu,
obdivovat dálku,
krásu světa,
i západ slunce.

Tam nechat vše co trápí,
ten pocit lehkosti,
kde poznám dotek moudrosti,
když mě mé těžké starosti,
najednou tak lehce opouští.

Vídím i ta krásná pouta,
co sem založil,
k sobě připoutal,
přátelství a lásku do nich dal.

Těch si budu vážit,
že pro ně mohu žít,
a s nadějí si říct konečně,
snad zas nebude to zbytečně.
Autor sttmr, 24.02.2015
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Bufik, jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí