Píseň osamělé vlčice

Píseň osamělé vlčice

Anotace: O souznění, lásce, o Zemi. https://www.youtube.com/watch?v=jozb0CcwWZ4&feature=youtu.be

Svůj čumák schovávám v kořenech a keřích
A když zrovna nelovím, tak shlížím do údolí
Jak srny v jednotě se zemí běží
A že se nikdy od svých druhů neoddělí

Svůj čumák schovávám v kořenech a keřích
A když zrovna nelovím, tak prožívám, že bolí
Mě v srdci, přesto stále věřím
Že přidám se ke smečce ať přijde odkudkoli

Svůj čumák schovávám v kořenech a keřích
Jen občas moje oko po nocích se blýská
Když piji z pramene a vyji, když se šeří
A měsíc odpovídá že prý se mu stýská

A tuším, že se spojím, že též zakořením
A když zrovna nelovím, tak přemýšlím o lidech
Že milují se, neboť touží po spojení
A ne že toužili by po citech

Lidé znovu chtějí cítit propojení
Vím to, neb se na ně dívám do údolí
Souloží, však touží milovat spíš zemi
Nemohou neb to dávno zapomněli...
Autor Krysařka, 27.02.2015
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, básněnka, MARKO, Jort, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vystihlas to..propojení

01.03.2015 09:33:28 | básněnka

Díky drahá, že je někdo stejně naladěn :-) Jsem za to vděčná:-)

02.03.2015 15:18:01 | Krysařka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí