Citu čas

Citu čas

Anotace: -

Pre párik krásnych očí
ach, cítiť, kým je citu čas,
pre nepokojne tečúce noci
zaplakať, keď znie srdca hlas.

Cvendží v hudbe divej piesni,
šťastný tlkot zaľúbenia
akoby cit tej tajnej tiesni
bol triezvy v čase vytriezvenia!
Autor IronDodo, 02.03.2015
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí