Budu tvá opatrnost, ty má koloběžka

Budu tvá opatrnost, ty má koloběžka

Anotace: ★★★★★

 

Abys, drahá, pochopila

jak může být chůze těžká

Budu..

ty..

 

na opačné straně planety

a vžívat se do života matoucích signálů

jako vybitá baterka

vyšťavená leskem malachitů

či opálů

jelikož matné už není, co kdysi bylo

a líbí se mi

co kdysi se nelíbilo

 

Třeba ty..

 

jsi byla božská odjakživa

a božskou zůstaneš

dojakmrtva

 

i potom

 

na opačné straně planety

si prostě jednoho přívětivého rána

nastartujeme své pincky a babety

a pofičíme směrem k pláži

 

To abys, moje drahá, pochopila

jak může být chůze někdy..

 

neskutečně fajn

Autor Trapné děťátko, 02.03.2015
Přečteno 330x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, Luky-33, Lioness, Rozina, jitoush, Jin&Jang, maliska, Pamína, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že ten supertyp, co jsem dala, nebřinkne jako právě rozstřelená flaška Clintem Eastwoodem ve starém westernu, protože tahle báseň by si to zasloužila. Líbí. BŘINK!!! :O)

02.03.2015 17:22:46 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí