O nesmrteľnosti

O nesmrteľnosti

Anotace: -

O nesmrteľnosti

Ďalších sto rokov prešlo
zbláznenú hlavu mám
čo si počať, tvár zdrsnela,
ako kmeň stromov
stratila farby,
ako portrét v podkroví.

Občas vídavam rajský sad,
cítim príchuť jabĺk na perách
a starý záhradník pred bránou,
vraví mi: Môžete vojsť,
budem rád.
Smiem vojsť?

Môžem? Ja vlastne v tomto dome...
Je mi to tu povedomé.
Prišiel toľký čas
pominula ladnosť krokov
hrdosť mladých rokov
teraz tu starnem, v podkroví


je to na smiech, kto mi to uverí.

Autor IronDodo, 03.03.2015
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí