To co hvězdám závidím

To co hvězdám závidím

Anotace: Noční splín

Mnoho lidí chce k hvězdám přiblížit se,
avšak ne kvůli jejich kráse,
nýbrž pouze lační uchopit jejich záře.

Pobýt v místě Slunce,
jejich nevědomost jest mi k smíchu pouze.
Každá hvězdy záře jednou pohasne,
tak jako každý dojde ke své zkáze.

To co ovšem přetrvává,
je jejich věčná krása.
Jejich věčné pouto s Měsícem.
To co od hvězd chci je jejich krása,
ta jediná je věčná,
zdá se tak nedosažitelná.

Volná plující tělesa.
Oh ano, závist mnou projela.
Duše by tak volnou chtít byla,
je tolik omezena.

To co hvězdy mají,
nespočívá pouze v jejich záři.
Místo jasu,
závidím jim,
jejich neomezenou trasu.
Autor Emma ._., 04.03.2015
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí