Polibek snů

Polibek snů

Anotace: ---

Já hledala jsem ve hvězdách
jas tvých očí
co v tu chvíli jen
měly mé ve své moci
a úsměvu zář
v bílém půlměsíci
v němž tvá jasná tvář

políbí moji líci

už vím jak
krásně hřeje
jako když básník
na konec veršů spěje

už vím jak chutná
polibek snů.
Autor Rozina, 04.03.2015
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Nespavec, Frr, jitka.svobodova, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí