Rozmach demence

Rozmach demence

Anotace: Sám rozhodně nejsem dokonalý, rád bych byl a chci být, ale vím, že mám chyby, chci se jich zbavit.

Rozmach demence

-

Lidská tendence

zveličovat komára

je jako demence

přicházející zpomala

 

(člověk) Pomalu, ale jistě,

hlavu svou skloní,

(demence) ona zaryje se v místě

nejsnazšího pro ni

 

Nejhorší na tom je,

že s nástrojem strachu

v jednom páru je

a dochází k rozmachu

Autor SmallGeorge, 04.03.2015
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí